Besök Yasuragi

Känner du dig stressad, trött och full av tankar på hur mycket jobb du har att stå i hela tiden? Då kan det vara dags att pausa vardagen och spendera lite tid på ditt eget välmående. Detta kan vara ett ypperligt tillfälle för att ta in på ett spahotell och unna sig lite extra lyx. Efter hektiska perioder måste man ladda om på något sätt, vilket gör ett spa perfekt där huvudfokuset faktiskt ligger helt på avkoppling.

Spahotellet Yasuragi i Stockholm är ett lyxigt hotell med japanska anor. Vill du ge kropp och sinne ett riktigt break är detta alltså ett toppenbra ställe. Deras idé är att ett lugnt nervsystem ger ny kraft, vilket många i dagens stressiga samhälle borde ta in och begrunda. Övernatta i fräscha rum med modern inredning och lugnande färger. Unna dig sedan att bara fokusera på dig själv i det japanska spaet. Boka till en behandling och avnjut t.ex. en Haru (rygg och fotbehandling) eller varför inte en digital paus för att låta de digitala musklerna slappna av. Ta ett bad i en av de varma källorna under tallarna och känn naturens kraft ge dig ett inre lugn.

Den anrika badtraditionen på Yasuragi kommer få dig att känna dig uppfräschad och förmodligen rentav som en ny människa. Möjligheterna är stora, men det viktigaste är att tänka enbart på sig själv och sina egna behov. Det är på tiden att börja investera mer i sig själv istället för att slösa pengar på materiella ting.